Sebab kat belakang masjid pun boleh comel2.  (at Belakang Masjid)

Sebab kat belakang masjid pun boleh comel2. (at Belakang Masjid)

Sebab kat belakang masjid pun boleh comel2.  (at Belakang Masjid)

Sebab kat belakang masjid pun boleh comel2. (at Belakang Masjid)

Nak tahu kenapa abang2 ni diurut oleh gundik thailand? Stay tuned. #MarketingMiniProject

Batak Hello Soda 🍌
#fragmentapp #vscocam

Batak Hello Soda 🍌
#fragmentapp #vscocam

🍌 (at Banana)

🍌 (at Banana)

#Repost from @ssrwhd with @repostapp

—-

Explorace Titian Kasih Kelab Kaunseling Sesi JUN2014. We’re champion guys!

#Repost from @ssrwhd with @repostapp —- Explorace Titian Kasih Kelab Kaunseling Sesi JUN2014. We’re champion guys!

Bila nak kenakan shak, bila nak kenakan shak..

Ye, ye, shak dah terkena… Puas? 😑

#FlourLove

Bila nak kenakan shak, bila nak kenakan shak..

Ye, ye, shak dah terkena… Puas? 😑

#FlourLove

#Repost from @aeinnnnn with @repostapp

—-

Style dak dak rempit

#Repost from @aeinnnnn with @repostapp —- Style dak dak rempit

Kawan-kawan, moh doreh follow ig account event kami @waghihbalikkampung untuk mengetahui maklumat dgn lebih lanjut dan perkembangan terkini tentang event yg bakal kami jalankan pada 21 September 2014 di Kuala Pilah, Nismilan ini. Kawan-kawan juga boleh mengkuti perkembangan kami di halaman Pesbuk dgn menaip ‘Waghih Balik Kampung’. First event lects dah bagi yg besar gedabak haa kau hado? 

#WaghihBalikKampung #DEV2A #2014

Kawan-kawan, moh doreh follow ig account event kami @waghihbalikkampung untuk mengetahui maklumat dgn lebih lanjut dan perkembangan terkini tentang event yg bakal kami jalankan pada 21 September 2014 di Kuala Pilah, Nismilan ini. Kawan-kawan juga boleh mengkuti perkembangan kami di halaman Pesbuk dgn menaip ‘Waghih Balik Kampung’. First event lects dah bagi yg besar gedabak haa kau hado?

#WaghihBalikKampung #DEV2A #2014

Aku wes petok baju nari yang arep di nggo neng event waghih balik kampung. Wala3 #WaghihBalikKampung

Aku wes petok baju nari yang arep di nggo neng event waghih balik kampung. Wala3 #WaghihBalikKampung

#Repost from @aeinnnnn with @repostapp

—-

Awek awek terpaksa bawak beg pakwe masing masing sebab pakwe semua pergi solat jumaat. Tak bawak kang merajuk (shak) *bukan nama sebenar

Taktau la korang ni pergi kelas bawak buku ke dumbell

#Repost from @aeinnnnn with @repostapp —- Awek awek terpaksa bawak beg pakwe masing masing sebab pakwe semua pergi solat jumaat. Tak bawak kang merajuk (shak) *bukan nama sebenar

Taktau la korang ni pergi kelas bawak buku ke dumbell

Otw balik #hyperlapse

💇 #vscocam

💇 #vscocam

Critic event dah settle, rewang ah apa lagi.  (at Dataran Pahlawan Melaka)

Critic event dah settle, rewang ah apa lagi. (at Dataran Pahlawan Melaka)

Vaiting for le bas. Saya lapar. Jadi saya makan.  (at Terminal Bersepadu Selatan)

Vaiting for le bas. Saya lapar. Jadi saya makan. (at Terminal Bersepadu Selatan)

You have visited times!
Tumblr Mouse Cursors