Kawan-kawan, moh doreh follow ig account event kami @waghihbalikkampung untuk mengetahui maklumat dgn lebih lanjut dan perkembangan terkini tentang event yg bakal kami jalankan pada 21 September 2014 di Kuala Pilah, Nismilan ini. Kawan-kawan juga boleh mengkuti perkembangan kami di halaman Pesbuk dgn menaip ‘Waghih Balik Kampung’. First event lects dah bagi yg besar gedabak haa kau hado? 

#WaghihBalikKampung #DEV2A #2014

Kawan-kawan, moh doreh follow ig account event kami @waghihbalikkampung untuk mengetahui maklumat dgn lebih lanjut dan perkembangan terkini tentang event yg bakal kami jalankan pada 21 September 2014 di Kuala Pilah, Nismilan ini. Kawan-kawan juga boleh mengkuti perkembangan kami di halaman Pesbuk dgn menaip ‘Waghih Balik Kampung’. First event lects dah bagi yg besar gedabak haa kau hado?

#WaghihBalikKampung #DEV2A #2014

Aku wes petok baju nari yang arep di nggo neng event waghih balik kampung. Wala3 #WaghihBalikKampung

Aku wes petok baju nari yang arep di nggo neng event waghih balik kampung. Wala3 #WaghihBalikKampung

#Repost from @aeinnnnn with @repostapp

—-

Awek awek terpaksa bawak beg pakwe masing masing sebab pakwe semua pergi solat jumaat. Tak bawak kang merajuk (shak) *bukan nama sebenar

Taktau la korang ni pergi kelas bawak buku ke dumbell

#Repost from @aeinnnnn with @repostapp —- Awek awek terpaksa bawak beg pakwe masing masing sebab pakwe semua pergi solat jumaat. Tak bawak kang merajuk (shak) *bukan nama sebenar

Taktau la korang ni pergi kelas bawak buku ke dumbell

Otw balik #hyperlapse

💇 #vscocam

💇 #vscocam

Critic event dah settle, rewang ah apa lagi.  (at Dataran Pahlawan Melaka)

Critic event dah settle, rewang ah apa lagi. (at Dataran Pahlawan Melaka)

Vaiting for le bas. Saya lapar. Jadi saya makan.  (at Terminal Bersepadu Selatan)

Vaiting for le bas. Saya lapar. Jadi saya makan. (at Terminal Bersepadu Selatan)

#Lolotidi

#Lolotidi

Today is grey kinda day 🌚

#SalamJumaat #HariBerkabung (at Tun Teja Suite)

Today is grey kinda day 🌚

#SalamJumaat #HariBerkabung (at Tun Teja Suite)

Sekali lagi aku dengar perkataan “Protokol” aku boleh muntah darah. - Sakma (at Seminar Protokol & Pengurusan Acara)

Sekali lagi aku dengar perkataan “Protokol” aku boleh muntah darah. - Sakma (at Seminar Protokol & Pengurusan Acara)

sabtu pun formal woi.  (at Dewan Titanium Politeknik Merlimau Melaka)

sabtu pun formal woi. (at Dewan Titanium Politeknik Merlimau Melaka)

#Repost from @ayywolfe with @repostapp

—-

Keluarga Shakhmar (drama 3 minit) 
Sinopsis ringkas drama ini: 
Shak ada dua isteri, Qila & Asha. Dengan Qila, dikurniakan dua anak iaitu Intan & Yang. Manakala dengan Asha, dikurniakan satu iaitu Hareen. Mereka hidup bahagia dibawah satu bumbung. Part paling best bila tengok anak-anak ni semua takda sikit pun iras makpak dorang (gelak besar). Anak angkat barangkali? Tak pun, kenan muka retis retis masa pregnant. Tapi takpe, asalkan dorang bahagia so selamat hari raya! :) The End. 
#throwback #KLtrip #rayatrip

#Repost from @ayywolfe with @repostapp —- Keluarga Shakhmar (drama 3 minit)
Sinopsis ringkas drama ini:
Shak ada dua isteri, Qila & Asha. Dengan Qila, dikurniakan dua anak iaitu Intan & Yang. Manakala dengan Asha, dikurniakan satu iaitu Hareen. Mereka hidup bahagia dibawah satu bumbung. Part paling best bila tengok anak-anak ni semua takda sikit pun iras makpak dorang (gelak besar). Anak angkat barangkali? Tak pun, kenan muka retis retis masa pregnant. Tapi takpe, asalkan dorang bahagia so selamat hari raya! :) The End.
#throwback #KLtrip #rayatrip

#Repost from @amaninahadi with @repostapp

—-

Shak gatal banyak bini hahaha

#Repost from @amaninahadi with @repostapp —- Shak gatal banyak bini hahaha

#Repost from @hareenkamil with @repostapp

—-

Bora ombak Ampang

#Repost from @hareenkamil with @repostapp —- Bora ombak Ampang

Ssup #IslamicArtsMuseum 

*Jai tiru caption aku kbai..

Ssup #IslamicArtsMuseum

*Jai tiru caption aku kbai..

You have visited times!
Tumblr Mouse Cursors